67/365 Tangentbord

318. Tangentbord

img_3812

Nu ska jag klaga! Fy så irriterande det har varit att bokstäverna försvunnit på min Macbook Pro!!! Jag har fått sätta klisterlappar på E R T I A S D G N och skriva på bokstäverna med tuschpenna. Naglarna har slitit bort det svarta så kvar har blivit ljusa plättar. När jag ändå är igång så ska jag klaga på Apples sladdar också. Urdåliga! Plasten runt smulas sönder efter en tid.
– Hur gammal min MAC är?
– Ja den är från 2012.
Troligen snart dags för en ny *suck*


365 foton 2021

B i r g i t t a

7 kommentarer

  1. Samma med alka Apples produkter. De SKA gå söner efter en viss tid… Haft 2 iPhones, både rasat, vittrat efter 2 år. En gång knappen, nästa gång gick hela höljet isär. Nu gäller bara Samsung👍

  2. Nej verkligen inga! Och jag älskar liksom gränssnittet. När jag bytte från iphone ska de unga killarna i butiken, grattis välkommen till en öppnare värd! Dom hade gått över, många som gjort det ju. Jag loggar ju bara in på google och mitt gmailkonto på vilken dator som helst så har jag ju allt där. Alla foton från telefon tex.
    Hade en telefon av annat märke ett år och vantrivdes hels tiden. Det var liksom känslan i menyerna….Längtade sååå efter min Samsung. Så nu är det den igen.

  3. Ja gör det. Vad gäller deras telefoner så behöver man inte köpa någon dyr. Jag har en Samsung Galaxy A80. Pris cirka 4000, minne 128 gb och supersnabb och har allt. Sonen har en lika fast A21S, går på ca 2000. Täcker alla behov, den har bara mindre minne, 64 gb. Men finns ju plats för minneskort i Samsungs telefoner om man tar mycket bilder och så🙂. Finns ingen anledning att lägga 12-14000 på en mobil! När du kan göra exakt samma saker med en annan!! Jag använder min telefon till ALLT 24-7, så jag vet🤗😉

THANKS for stopping by!

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s