8 kommentarer

  1. Så fint i svartvitt. Så vacker gata du valde och perfekt till temat 🙂

  2. Av misstag klickade jag på trash när jag skulle svara på din kommentar. Det innebar att jag dök ner på kommentarsidan för att återställa kommentaren och samtidigt hittade jag en kommentar från Tant A som hamnat i spamkorgen och nu också är återupprättad. Vilken tur! Tänk så det kan bli 😉 Tack extra mycket för din kommentar härför 🙂

  3. Tack Birgitta för din kommentar. Ja, jag vet, det, det där med teknikens under och ibland händer det saker som man inte tänkt sig ibland 🙂

THANKS for stopping by!

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s