10 kommentarer

  1. Låter intressant! Man kan nog inte säga att detta är en trädtradition men det kanske blir en 😉 Jag skulle tro att det är en förskola som haft ngn grej med att sluta med nappen och därför låtit barnen samla sina nappar och hängt dem här i trädet. Nästa gång jag passerar ska jag fråga folket runt platsen om de vet.

  2. När min son föddes, 1985, bodde vi i Dalby. Där fanns ett träd som vi kallade nappträdet. Vi och många andra i området hängde barnens nappar där när det var dags att sluta med napp. Traditionen hade nog pågått en längre tid för trädet var fullt av nappar 🙂

THANKS for stopping by!

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s