54/365 – Semmeldags

Photo @ Birgitta Rudenius

Photo @ Birgitta Rudenius

2023/235.

Genast efter jul är det SEMMELDAGS tycks det. Här på favoritbageriet Broder Jakobs i Lund är det så. Jag gillar inte mandelmassan men allt det andra gillar jag – särskilt grädden 😉 Mandel massa är som en fettbomb – vill man bli fet ska man kombinera fett+socker(kolhydrater). Som tur är har jag aldrig gillat marsipan o dylikt. Men nötter gillar jag. Jag tar alltid bort mandelmassan. Vissa tycker den är godast. Det får man 😉

Den 1 mars är det den riktiga semmeldagen.
Ps. Syster Jacob är relativt nyöppnat, ligger bredvid och säljer glass tror jag.

B i r g i t t a


***

365 foton

THANKS for stopping by!

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s