89/365 – Oväntat fynd

Photo @ Birgitta Rudenius

Photo @ Birgitta Rudenius

2023/199.

Idag drog jag ordentligt i spakarna. Valde mitt 50mm objektiv. Normalobjektivet med möjligheter jag inte tidigare nyttjat. OVÄNTAT FYND både i och med objektivet samt på gatan. Jag valde en ytterlighet F/1,2 alltså superkort skärpedjup vilket syns i ena bilden. För att använda snabbare tid behöver jag reglera med ISO. Vild testning alltså – för mitt eget nöjes skull. Absolut inte för att FOTO-nördar tycker att bilder ska se ut si eller så.

B i r g i t t a


***

365 foton

THANKS for stopping by!

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s