134/365 – Konstfoton

Photo @ Birgitta Rudenius

Photo @ Birgitta Rudenius

2023/137.

Alla kan göra KONSTFOTON av sina foton. Ibland räcker det att bara ta en bild och den kan ses som konst. Ibland jobbar man med bilden och photoshoppar hej vilt. Denna bilden är beskuren, och har justerats med kurvor samt fått lite skärpa för att axen ska lysa. Jag ville behålla det mörka och skuggorna kan inbjuda till fantasifulla tolkningar. En bild jag skulle kunna använda i mitt Pics & Poetry. Sedan en liten ram kanske.

B i r g i t t a


***

365 foton

2 kommentarer

THANKS for stopping by!

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s